Kattehjem Nordjylland

Kattehjem i Nordjylland

Skal du bruge et ekstra kattehjem Nordjylland, i en kortere eller længere periode, så tilbyder vi det bedste kattehotel i Aalborg og omegn.

Kattehjem i hjertet af Nordjylland

Hvis vi selv skal sige det, så ligger vores kattehjem Nordjylland i de bedst tænkelige omgivelser.

Det er nemt at komme hertil og fra, da vi bor tæt på motorvejen E45. Vi bor tæt på Aalborgs to største og bedste dyrehospitaler, og samtidig bor vi i meget rolige omgivelser, da der mest ligger erhvervsgrunde i vores område.

Har din kat brug for rolige og trygge omgivelser, så er vores kattehotel derfor et godt bud.

Korte og lange ophold

Vi tager katte ind til både korte og lange ophold, så uanset om du blot skal på en kort weekendtur, ønsker et par “kattefri” dage, eller skal ud på en længerevarende rejse, hvor du ikke kan have din kat med, så er den mere end velkommen her hos os.

Vi er rustet til at kunne varetage alle typer katte i kortere og længere perioder, og uanset hvor længe din kat skal være hos Aalborg kattepension. Kattene får oftest den samme tilknytningsperson og bliver derved passet af 1 eller 2 personer.

Vi har alt til din kat

Når din kat er her hos os, skal den ikke mangle noget. Vi tilbyder alt fra tæpper, kurve og foder, men du er også mere end velkommen til at medbringe eget udstyr eller foder. 

Det er altid godt for din kat at have noget med hjemmefra, den kan dufte til og hygge sig med, så den føler sig helt tryg, mens den er her hos os.

Kontakt os her