Kattepasning Aalborg

Kattepasning i Aalborg

Har du søgt og søgt efter kattepasning i Aalborg, men har du endnu ikke fundet det rette sted – så vil vi gerne byde dig velkommen til Aalborg Kattepension, som er et skønt sted, hvor der er alt, hvad din kat har brug for.

Her kender vi din kat

Nogle katte er mere snakkesalige end andre, men her er respekterer vi din kat, og vi lærer den hurtigt at kende. Vi gør meget ud af at opbygge tillid, så din kat kan føle sig tryg under hele opholdet.

Din kat får kun 1 eller 2 kontaktpersoner under hele opholdet, hvilket er med til at skabe tillid, nærvær og tryghed.

Vi giver din kat alt det, den har brug for under sit ophold her hos os, og du kan dermed trygt overlade dit kæreste eje her på Aalborg Kattepension.

Her er sikkerheden i top

Jeg har bl.a. taget kursus i førstehjælp til katte og katteadfærd, og jeg har også selv altid haft flere katte. Derfor har jeg bred viden og mange års erfaring med katte.

Din kat er altså i trygge hænder her hos os, og skulle din kat blive syg, så håndterer vi det hurtigt, da vi ligger tæt på nogle af Aalborgs bedste dyrlæge klinikker.

Din kats andet hjem

Vi gør vores allerbedste for at være din kats andet foretrukne hjem, når du er bortrejst, eller af andre grunde ikke kan have katten hjemme.

Følg gerne med på vores Facebook, læs de gode anmeldelser eller se galleriet her på vores hjemmeside.

Kontakt os her