Kattepension Jylland

Kattepension i Jylland

Kattepension Jylland med hus- og hjerterum til din kat.

Et trygt sted at aflevere din kat

Det er desværre ikke altid muligt at tage vores firbenede venner med, når vi skal ud at rejse, eller måske har du andre længerevarende situationer, der gør, at du ikke selv kan passe dine katte.

I så fald er det rart at kunne indlevere sin kat på en kattepension i Jylland, hvor man kan være helt tryg og helt sikker på, at katten har det godt.

Hos Aalborg Kattepension elsker vi katte – og vi tager os af din kat, som var den vores egen.

Nem adgang

Da vi bor meget tæt på motorvejen E45, er det nemt at få adgang til vores kattepension i Jylland, uanset hvor du kommer fra, og på motorvejen er du hurtigt ved Aalborg SV.

Vi har åbent de fleste dage for ind- og udlevering, dog med få undtagelser. Ligeledes ligger vi også tæt på Aalborgs bedste og største dyrehospitaler, så vi hurtigt kan skaffe hjælp til din kat, hvis den skulle blive syg under opholdet.

Gode anbefalinger fra kunder

Er det første gang, du skal vælge en kattepension i Jylland? Eller måske er det første gang hos os. Vi har selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at aflevere ens kæreste eje. Dog har vi mange tilfredse katte og ejere, der kommer igen og igen, når de først har været her en gang. Vi er derfor helt sikre på, at din kat også kommer til at nyde opholdet her.

Kontakt os her