Kattepension Midtjylland

Kattepension i Midtjylland

Har du ikke fundet den rette kattepension i Midtjylland? Så hjælper vi gerne med at passe godt på din kat her hos os i Aalborg.

God placering og nem ankomst

Uanset hvor i Midtjylland du bor, er det hurtigt og nemt at komme til Aalborg kattepension, da vi ligger meget tæt på motorvejen E45, ca. 10 minutters kørsel. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du leder efter en kattepension i Midtjylland.

Vi bor i rolige omgivelser, men alligevel tæt på to store og dygtige dyrlægeklinikker, så vi kan hurtigt få hjælp, hvis din kat skulle blive syg under sit ophold her hos os.

Kærlig pleje og pasning

Her hos os får din kat den bedste pleje og pasning. Vi garanterer, at det er faste personer, oftest os selv, der passer din kat. Vi respekterer din kats personlighed, og at vi tilpasser pasningen efter dine ønsker og kattens behov.

Kort sagt – vi passer lige så godt på din kat, som vi passer på vores egne. Her får din kat sit eget værelse, og mulighed for at komme ud, hvis den er vant til det, samt rigelig af nus, leg, omsorg og hvad den ellers har brug for.

Vores kunder vender tilbage

Et af de største komplimenter, vi kan få her hos Aalborg kattepension, er, når kattene og deres ejere vender tilbage, og dem har vi faktisk en del af – har du også lyst til at prøve en kattepension som du og din kat helt sikkert har lyst til at besøge igen, så kontakt os og book dit ophold i dag.

Kontakt os her