Betingelser

Vores betingelser

Vaccination

Din kat skal være vaccineret mod kattesyge og katteinfluenza SENEST 14 dage før opholdet, og vaccinationen må ikke være mere end 1 år gammel.

Forplejning

Der fodres med de mest brugte Royal Canin varianter i kattepensionen.

Din kat har adgang til tørfoder og rent vand døgnet rundt. Da nogle katte har sarte maver og ikke tåler foderskift, tilrådes det, at du selv medbringer foder til din kat, hvis du ikke fodrer med de Royal canin varianter, der fodres med i pensionen. Hvis din kat er vant til at få vådfoder dagligt, medbringes dette.

Prisen for opholdet er den samme uanset, at du selv medbringer foder.

Medicin

Hvis katten får medicin i form af piller, gives dette også gerne. Pillerne bedes gemmes i en pose/bøtte med tydelig navn og doseringsvejledning. Vi modtager også gerne katte med sukkersyge o.lign.

Lopper

Katten skal være loppefri og loppebehandlet med Program Vet el.lign ved modtagelse. Hvis vi konstaterer lopper på katten, giver vi loppekur på ejers regning. Er opholdet af længere varighed, gives loppekur til katten så snart virkningen af den gamle loppekur, er stoppet. Dette sker på ejers regning.

Orm

Katten skal være ormefri ved modtagelse. Hvis vi konstaterer at katten har orm, gives ormekur på ejers regning. Det tilrådes at give din kat en ormekur senest 2 uger før opholdet, så din kat ikke risikerer at få diarré pga denne.

Sygdom

Vi forbeholder os retten til – på ejers regning – at tage katten til dyrlægen ved tegn på sygdom under opholdet. Vi tager naturligvis først kontakt til angivne kontaktperson så vidt muligt.

Forsikring

Det er ejers ansvar at have katten forsikret. Vi anbefaler, at katten har en katteforsikring, da der kan forekomme situationer/sygdomme, som kan udløse en stor dyrlægeregning.

Tæpper/kurve/legetøj

Da katten føler sig mest tryg, når der er “hjemlige dufte”, er det en god ide at medbringe kattens eget tæppe eller kurv samt evt. lidt af dens vante legetøj. Se evt. i galleri, hvad andre har haft med. Pensionen har tæpper og kurve til rådighed, hvis katten ikke selv har noget med.

Booking er bindende for begge parter.
Afbestilling/ændringer skal ske skriftligt via mail.
Afbestilles senere end 14 dage før ophold (ang. sommerferien – se nedenfor), betales for hele opholdet.

Indleveres eller afhentes udenfor åbningstidspunkter betales for 1 ekstra dag

VIGTIGT!

ALLE ændringer af booking i sommerferien (perioden 15.06-15.08)
SKAL være os i hænde pr mail SENEST 1. Maj (01.05)!
Ved senere afbestilling eller udeblivelse betales for HELE den bookede periode.

Du er altid velkommen til at komme og besøge pensionen. Ring og aftal en tid eller book ophold her.

Kontakt os her