Kattepension Nordjylland

Kattepension i Nordjylland

Leder du efter en tryg og dejlig Kattepension i Nordjylland, så er du landet det helt rigtige sted. Læs mere om her, hvad vores kattehotel kan tilbyde dig og din kat.

Eget værelse og masser af omsorg

Vi har indrettet det, vi selv betragter som den skønneste ferie kattehjem i Nordjylland, så hvis eget værelse, udestue, masser af omsorg og daglig fast kontakt til den samme person lyder som noget for dig og din kat, så skal I være mere end velkomne på vores skønne kattehjem i Nordjylland.

Rolige omgivelser

Er din kat utryg ved larmen nytårsaften, eller skal du på et længerevarende ophold? Så kan du trygt sende din kat på ophold her hos Aalborg kattepension. Vi ligger i rolige omgivelser, selvom vi ligger tæt på både motorvej og by.

Du kommer nemt til os ved at køre på motorvejen E45, hvorfra der så kun er 10 minutters kørsel hen til os.

Book dit ophold i dag

Selvom vi har plads til mange katte, så bliver der hurtigt optaget i de gængse højtider og ferieuger – derfor anbefaler vi selvfølgelig, at du booker dit ophold til din kat så hurtigt som muligt. 

Det kan du enten gøre ved at ringe eller skrive til os. Du kan bruge vores kontaktformular på hjemmesiden, eller du kan ringe til os på 22 82 55 84.

Har du flere katte, har vi også mulighed for at passe dem i samme værelse, eller værelser der ligger ved siden af hinanden.

Kontakt os her